Stekelenburg: ‘Ik probeer jongens te helpen’


Maarten Stekelenburg gaat jonge spelers proberen te helpen bij Ajax. Dat vertelt de doelman in gesprek met AT5. Stekelenburg keert na negen jaar terug bij Ajax en weet dat hij nu een andere rol heeft dan toen. Daarnaast heeft de routinier nog geen tijd gehad om Amsterdam in te gaan.

'Als thuiskomen eigenlijk', opent Stekelenburg na zijn eerste training. Hij is blij dat Ajax zich bij hem meldde. 'Daar hoop je op als je besluit naar Nederland te gaan, dus voor mij is het mooi.' De Ajax-doelman weet ook al wat zijn rol is. 'Ik ben natuurlijk een dagje ouder geworden, zoals je misschien niet kan zien, haha. Ik ben net begonnen, ik probeer te helpen en ik probeer hard te trainen, dan zien we wel wat er gaat gebeuren.'

Als Stekelenburg wordt gevraagd of hij de selectie bij elkaar wil houden, zegt hij dat hij al met iemand heeft gesproken. 'Ik heb toevallig net tegen Donny gezegd dat hij moet blijven. Hij zei: Prima', antwoord de 37-jarige lachend. Afgelopen zondag speelde Stekelenburg met Everton zijn laatste wedstrijd. 'Ik ben dinsdag terug naar Nederland gegaan. Ik heb nog iets van honderdvijftig dozen uit te pakken, dus echt veel tijd om Amsterdam in te gaan heb ik nog niet gehad.'

 

 


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! En maak kans op een SHIRT!