Sneijder: ‘Daarvoor al besloten dat ik fit wil worden’


Voormalig Ajacied Wesley Sneijder was sowieso al van plan om de komende periode te gebruiken om fit te worden. Dat hij mogelijk bij FC Utrecht aan de slag kan als voetballer staat daar dan ook volledig los van, zo vertelt hij tijdens NH Sportcafé.

Sneijder wil in de komende periode kijken hoe fit hij wordt. 'Ik zie wel hoe ik er over een paar maanden voorsta en dan kunnen we altijd nog zien hoe of wat', zegt Sneijder. 'Ik heb voor mezelf zoiets van: ik ga fit worden. Dat wil ik gewoon. Dat heeft niets te maken met...voordat ze hiermee kwamen had ik dat al besloten. Ik ga bij DHSC de voorbereiding meedoen. Als ik er over tien weken denk van: het is misschien wel leuk, dan ziet de wereld er misschien heel anders uit.'

De actie van de supporters van FC Utrecht heeft Sneijder geraakt. 'Dat het in mijn stad, want dat is Utrecht, is, lijkt me leuk. Maar ik moet nog laten bezinken', aldus Sneijder, die op dit moment niet topfit is. 'Ik zie er niet zo uit als Arjen (Robben, red.) nee. Maar je weet ook: ik heb mijn hele leven lang gesport. Het is zo terug hoor, als je de knop omzet. Ik aarzel niet om te beginnen met trainen, maar dat is wel puur voor mezelf.'

Sneijder als trainer: 'Hoop op versnelde cursus'

Sneijder heeft ook de ambitie om trainer te worden. De recordinternational van het Nederlands elftal hoopt op een versnelde cursus bij de KNVB. Twee jaar lang theorielessen volgen in een klaslokaal ziet de oud-middenvelder echter niet zitten. 'Maar ik weet wel dat er veel meer bij komt kijken. Ik weet dat de cursus nodig is. Als trainer wordt er iets meer van je verlangd en ik heb het gevoel dat ik er klaar voor ben. Ik hoop op een versnelde cursus en dat zal ongetwijfeld bij FC Utrecht gebeuren. Ik hoop zo snel mogelijk op eigen benen te staan.'

Denk jij dat Arsenal de lastige uitwedstrijd bij Wolverhampton Wanderers weet om te zetten in winst? Zet in en krijg 3,40 keer je inzet terug!


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! En maak kans op een SHIRT!