Schuurs wil ‘de drie punten weghalen’ op Anfield


Perr Schuurs kijkt ernaar uit om dinsdag op Anfield te spelen. Niet alleen lijkt het hem mooi om in en tegen Liverpool te spelen met Ajax, maar ook wil hij Ajax' aanwezigheid daar opluisteren met een goed resultaat.

'Het is belangrijk dat we de knop omzetten en niet denken dat het zo makkelijk kan gaan als vandaag (zaterdag, red.)', zo spreekt Schuurs tegenover het Algemeen Dagblad. 'Het is mooi om daar te spelen en uiteindelijk willen we daar de drie punten weghalen. We willen altijd winnen, maar je moet ook realistisch zijn. Als het niet meer dan een gelijkspel kan zijn, dan moet je daarvoor gaan.'

De verdediger merkt dat fitheid een belangrijk item is in deze fase van het seizoen, maar zelf voelt hij zich nog goed. 'Je speelt om de drie, vier dagen en je hebt iedereen nodig. Iedereen moet fit blijven voor die wedstrijd. Voor mij is het ook het eerste jaar waarin ik basisspeler ben en al die wedstrijden mag spelen. Ik voel me goed en fit, daar ben ik blij mee.'

Tijdens de uitwedstrijd tegen FC Emmen van zaterdag kreeg Daley Blind, zijn vaste partner in het hart van de defensie, rust. Toch ging het ook met Lisandro Martínez naast zich uitstekend en een grote voorkeur heeft hij dan ook niet. 'Met Licha gaat het ook gewoon goed. Natuurlijk is het met Daley iets makkelijker qua communiceren. Voor mij is het belangrijk om mijn eigen spel te spelen. Wie ik naast me heb, is voor mij persoonlijk niet heel belangrijk. Ik kan het met allebei goed vinden, op en naast het veld.'


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! En maak kans op een SHIRT!