Schuurs koopt seizoenskaarten bij Fortuna


Perr Schuurs heeft drie seizoenkaarten van Fortuna Sittard aangeschaft. Dit schrijft de Ajacied op zijn Instagram. De jonge centrale verdediger draagt hiermee een warm hart toe aan de zorg en de club waar hij opgroeide. 

'Fortuna zal voor mij altijd de club blijven waar ik mijn start heb gemaakt en enorm veel aan te danken heb', schrijft de verdediger. 'Ik ben dan ook blij dat ik met de aanschaf van drie seizoenkaarten iets kan terug doen voor deze mooie club.' 

De kaarten worden verdeeld onder het zorgpersoneel in de regio. 'Extra mooi vind ik dat ik hiermee de helden van de zorg gelukkig kan maken', aldus Schuurs. 'Zodat ook zij straks kunnen ontspannen na al dat harde werk. Een mooi initiatief van onze Fortuna Familie!'

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Perr Schuurs (@perr_schuurs) op


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! En maak kans op een SHIRT!