Rondom: Rensch noemt muziek Lijpe van andere klasse


Tussen al het belangrijke nieuws en reacties rondom Ajax kun je in de loop van de week best het een en ander missen. Geen zorgen, want Ajax Showtime houdt je op de hoogte van de laatste kleine nieuwtjes en gebeurtenissen (voor app-gebruikers hier de link voor optimaal beeld en geluid).

Rensch noemt muziek Lijpe van andere klasse

Ajax-talent Devyne Rensch heeft Lijpe op dit moment als zijn favoriete artiest. 'Waarom? Hoe hij overkomt, vind ik wel echt dope. Wat voor muziek hij maakt, is van een andere klasse', geeft Rensch zijn muziekvoorkeur prijs in Real Talk op het Instagram-account van Ajax.

Makkelie fluit Klassieker, Kamphuis AZ-uit

Danny Makkelie fluit zondagmiddag om 16.45 uur de Klassieker tussen Ajax en Feyenoord, zo meldt de KNVB via haar officiële kanalen. De scheidsrechter floot eerder dit seizoen de spectaculaire 0-13 (!) overwinning van Ajax op VVV-Venlo.

In de achtste finale van het TOTO KNVB-bekertoernooi staat het duel tussen AZ en Ajax onder leiding van Jochem Kamphuis. Die wedstrijd wordt op 20 januari om 21.00 uur gespeeld. De winnaar van dat duel zal zich opmaken voor de kwartfinale van het TOTO KNVB-bekertoernooi.

Kijkcijferrecord ESPN tijdens Ajax-PSV

De wedstrijd tussen Ajax en PSV (2-2) is zondag door 1.458.000 mensen bekeken op ESPN, zo meldt de sportzender op haar website. Hiermee is het direct het best bekeken Eredivisie-duel ooit. Het vorige record dateert van 27 oktober 2019, daar er 1.419.200 mensen de Klassieker Ajax - Feyenoord bekeken. De Amsterdammers wonnen die wedstrijd toentertijd met 4-0.

 


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! En maak kans op een SHIRT!