Rondom: Onana traint met tennisballen


Tussen al het belangrijke nieuws en reacties rondom Ajax kun je in de loop van de week best het een en ander missen. Geen zorgen, want Ajax Showtime houdt je op de hoogte van de laatste kleine nieuwtjes en gebeurtenissen (voor app-gebruikers hier de link voor optimaal beeld en geluid).

Onana traint met tennisballen

Ajax-doelman André Onana traint woensdagmiddag op Sportpark de Toekomst met tennisballen. De ballen worden op hem afgevuurd door keeperstrainer Anton Seuntjens, waarna Onana snel moet reageren. Bekijk de beelden van de trainingsoefening hieronder.  

Krul wordt voor de tweede keer vader

Tim Krul wordt in juli van dit jaar voor de tweede keer vader, zo maakt de voormalig Ajacied bekend op zijn Twitterkanaal. De vriendin van de doelman is namelijk in verwachting van een zoon. Samen hebben zij al een dochter. 

Mulder fluit Willem II-thuis, Nijhuis fluit AZ-uit

Siemen Mulder fluit over drie dagen de wedstrijd Ajax - Willem II, zo meldt de KNVB via haar officiele kanalen. Beide ploegen speelden iets meer dan één maand geleden tegen elkaar en toen eindigde het duel in een gelijkspel (1-1). De aftrap is donderdagavond om 21.00 uur.

Bas Nijhuis fluit komende zondag het Eredivisie-duel tussen AZ en Ajax. Beide clubs troffen elkaar recentelijk nog in de TOTO KNVB Beker en toen waren de Amsterdammers met 0-1 te sterk voor de Alkmaarders. De aftrap is zondag om 16.45 uur.


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! En maak kans op een SHIRT!