Rondom: Meer kinderen vernoemd naar Ajacieden


Tussen al het belangrijke nieuws en reacties rondom Ajax kun je in de loop van de week best het een en ander missen. Geen zorgen, want Ajax Showtime houdt je op de hoogte van de laatste kleine nieuwtjes en gebeurtenissen (voor app-gebruikers hier de link voor optimaal beeld en geluid).

Meer kinderen vernoemd naar Ajacieden

Het uitstekende Ajax-jaar 2019 heeft ervoor gezorgd dat meer pasgeboren kinderen zijn vernoemd naar Ajacieden. Op de site van SVB Kindernamen is namelijk een groei te zien in het aantal geboren jongens dat de naam van een (ex-)Ajacied draagt. Zo zijn er in 2019 zestig kinderen geboren die Donny heten, tegenover een aantal van 27 in 2018. Ook de namen Matthijs en Frenkie bleken erg populair. Vorig jaar zijn 104 kinderen met de eerstgenoemde naam geboren, terwijl dat er in 2018 nog 75 waren. Wat betreft de naam Frenkie is die in 2019 53 keer aan een geboren kind gegeven. In 2018 waren dit er nog minder dan 25.

Vijf Ajacieden in FIFA Team of the Season

EA Sports heeft voor het speltype FIFA Ultimate Team vijf Ajacieden opgenomen in het Team of the Season. Hierbij gaat het om Hakim Ziyech, Quincy Promes, Donny van de Beek, Nicolás Tagliafico en Daley Blind. Daarnaast vinden we ook AZ-spelers Teun Koopmeiners, Marco Bizot, Oussama Idrissi en Fredrik Midtsjø, PSV'er Denzel Dumfries en Heracles Almelo-spits Cyriel Dessers terug in het elftal.

Denk jij dat Borussia Dortmund en Bayern München met 2-2 gelijkspelen? Zet in en krijg 9,70 keer je inzet terug! 


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! En maak kans op een SHIRT!