Promes over connectie: ‘Die is uniek, komt niet meer’


De connectie die Quincy Promes met Hakim Ziyech had, komt niet meer terug met een andere speler. Dat vertelt de Ajacied aan Ajax TV. Daarnaast gaat Promes in op zijn fitheid, de huidige selectie en zijn nieuwe teamgenoot Antony.

'We hebben één speler verloren', opent Promes. 'Hakim natuurlijk, maar het is een groep die voor het grootste deel nog hetzelfde is gebleven. Op die voet maak ik me niet zo'n zorgen. De zaak is dat we fit zijn, hopelijk zoveel jongens binnenboord houden en elke versterking is welkom.' Met het vertrek van Ziyech is ook de connectie tussen hem en Promes weg. 'Die is uniek, die komt niet meer denk ik. Maar we gaan het zien, we gaan zien met wie dat gaat komen.'

Antony heeft een goede eerste indruk achtergelaten bij Promes. 'Ik train nu al twee/drie dagen met hem en we proberen hem zo goed mogelijk op te vangen. Je kan wel zien dat hij kan voetballen. Zijn manier van bewegen, inzicht en hoe makkelijk hij er gelijk inzit. Dat kunnen alleen jongens die goede voetballers zijn.'

Fitheid

Door de coronacrisis heeft Ajax al een lange tijd geen wedstrijd gespeeld. 'Het is de eerste keer in m'n carrière dat ik zolang niet heb gevoetbald. Het is wennen, maar we hebben zoveel mogelijk gedaan om die klap op te vangen. Ik voel me op dit moment heel goed, niet wedstrijdfit, maar daar maak ik me niet zo druk om. Iedereen is atletisch, iedereen heeft door getraind.'


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! En maak kans op een SHIRT!