Onana houdt opties open: ‘Ben hier zeer gelukkig’


André Onana durft nog niet met zekerheid te stellen dat hij dit seizoen bij Ajax blijft. In gesprek met FOX Sports blikt de doelman al vooruit op de rest van het seizoen in Amsterdam, maar geeft hij geen uitsluitsel over de vraag of hij daar onderdeel van zal uitmaken.

'In het voetbal weet je nooit wat er kan gebeuren. Ik heb nog een contract en ik ben hier zeer gelukkig', aldus Onana, die benadrukt alles te zullen geven voor Ajax zolang hij in Amsterdamse dienst is. 'Ik weet niet eens wat er volgende week gaat gebeuren, alleen God weet dat. Maar ik ben hier gelukkig, ik ben eerste doelman en ik speel alles.'

Toch erkent de sluitpost ook op zoek te zijn naar meer. 'Voor mij is het ook belangrijk om een nieuwe uitdaging te krijgen, maar wanneer? Als het nu is, is het nu, maar als ik hier volgend jaar nog steeds ben is dat ook geen probleem, want ik ben hier heel gelukkig.'

Onana laat de Amsterdamse fans zo dus nog even in spanning, hoewel hij zelf vindt dat die spanning nergens voor nodig is. De Kameroener heeft namelijk het volste vertrouwen in zijn collega-keepers. 'Ik heb geweldige collega's en ik denk dat wanneer zij de kans krijgen om te spelen, ze het zelfs beter zullen doen dan ik', zo blijft Onana eeuwig bescheiden. 


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! En maak kans op een SHIRT!