Labyad gematigd tevreden: ‘De trainer verwacht veel van me’


Zakaria Labyad is blij met zijn eigen prestatie tijdens de wedstrijd van zondag tegen RKC Waalwijk. De spits was eenmaal trefzeker, maar Erik ten Hag verwacht meer van hem dan alleen het maken van doelpunten, zo vertelt Labyad aan de NOS.

'Ik denk dat ik een aardige wedstrijd heb gespeeld. Ik reken het mezelf aan dat ik niet meer scoor, maar ik denk dat het lekker liep', zo begint de goalgetter te vertellen. 'De trainer verwacht veel van me, een spits die goals maakt en ballen vasthoudt. Ik ben een meevoetballende spits, een andere spits dan veel anderen.'

Niet alleen scoorde Labyad, ook was hij medeverantwoordelijk voor de rode kaart van RKC. In zijn ogen was de rode kaart absoluut terecht. 'Voor mijn gevoel was ik er zeker door, dus bij de gele kaart was ik ook boos. In de eerste wedstrijd kregen wij wel een rode kaart met Nico (Tagliafico, red.), dus ik was ervan overtuigd dat het ook een rode kaart voor hen was.'

Het publiek kan bij een twijfelgeval tussen een gele of rode kaart het verschil maken bij de arbitrage, maar het stadion zat nog altijd verre van vol. Labyad baalt daarvan. 'Natuurlijk hoop je als speler dat het stadion vol zit. Ik denk dat iedere speler het daarvoor doet. We moeten nu met deze situatie leren leven en het accepteren. Het is niet anders, maar laten we hopen dat de ArenA snel helemaal vol zit.'


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! En maak kans op een SHIRT!