‘KNVB en De Boer op hoofdlijnen akkoord over bondscoachschap’


De KNVB en Frank de Boer zijn 'op hoofdlijnen' tot een akkoord gekomen, zo brengt De Telegraaf dinsdagavond naar buiten. Hij zou een contract gaan tekenen tot 2022, het jaar waarin het volgende WK plaatsvindt in Qatar.

Het is een feit dat De Boer de bondscoach van Oranje moet zijn tijdens het verplaatste EK 2021 en daarna zal er een evaluatiemoment zijn. Blijkt de samenwerking door alle partijen als succesvol bestempeld te worden, dan is hij ook tijdens het WK 2022 de eindverantwoordelijke.

De KNVB lijkt nog altijd te wensen dat De Boer aan het werk gaat met de technische staf die er nu al actief is. Met name Dwight Lodeweges speelt een belangrijke rol in die staf, terwijl Ruud van Nistelrooy er voor het EK 2021 in ieder geval al aan toegevoegd zal gaan worden.

De besproken details zijn nog niet contractueel vastgelegd, maar dat lijkt een kwestie van tijd. Hierna kan de oud-trainer van Ajax het contract ondertekenen en het is de bedoeling dat hij uiterlijk begin volgende week gepresenteerd wordt aan de voetbalwereld. Vervolgens heeft De Boer kort de tijd - tot vrijdag 2 oktober - om zijn eerste definitieve selectie te gaan bepalen.

Bestel de FIFA 21 Limited Ajax Edition nu!


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! En maak kans op een SHIRT!