‘Kans op De Graafschap-terugkeer Huntelaar lijkt klein’


Klaas-Jan Huntelaar heeft vooralsnog niet met zijn oude club De Graafschap gesproken. Hans Ostendorp, voorzitter van de club uit de Achterhoek, gaf eind vorig jaar aan graag met Huntelaar om de tafel te gaan, maar volgens Omroep Gelderland is dat nog niet gebeurd en lijkt de kans op een terugkeer van de 37-jarige aanvalsleider klein.

Het medium schrijft dat Huntelaar en De Graafschap voorlopig weinig vaart zetten achter het initiëren van een gesprek over de toekomst van de spits. ‘De hoofdpersoon in kwestie (Huntelaar, red.) heeft voorlopig geen enkele haast en De Graafschap zet op zijn beurt geen enkele druk op Huntelaar.’

Hoewel Huntelaar heeft aangegeven na dit seizoen hoogstwaarschijnlijk te stoppen, hoopt men bij De Graafschap alsnog van harte dat het lukt om de Ajax-spits te verleiden tot een terugkeer als speler. Volgens Omroep Gelderland is dat droomscenario echter niet aannemelijk. ‘De kans lijkt klein dat de in Voor-Drempt geboren spits nog een seizoen wil voetballen in Doetinchem. Zelfs al zou de club dit seizoen promoveren naar de Eredivisie’, schrijft het lokale medium.

Denk jij dat Haller twee of meer goals scoort tegen FC Twente? Zet in en krijg 5,00 keer je inzet terug!


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! En maak kans op een SHIRT!