Hansen op de weg terug van liesblessure: ‘Soms komt het terug’


Sontje Hansen is op de weg terug naar volledige fitheid, zo verklaart hij voor de camera van FOX Sports. De aanvaller kampte met een liesblessure en de belasting ervan moet hij langzaam opbouwen. Maandag wist hij het net weer eens te vinden, maar de oude is hij nog niet.

'Ik heb een lange periode niet gespeeld. Nu kom ik terug van een blessure en dan is het mooi dat je een doelpunt maakt', zo spreekt het talent uit de jeugdopleiding. 'Fysiek was het vermoeiend door mijn liesblessure. Soms komt het terug en dan kan ik een paar wedstrijden niet spelen door vermoeidheid.'

Tijdens de voorgaande wedstrijd viel Hansen in, maar moest hij zich tijdens diezelfde wedstrijd ook alweer laten vervangen. Maandag tegen Jong FC Utrecht kwam hij wederom als invaller binnen de lijnen, ditmaal als vervanger van de geblesseerd geraakte Alex Méndez. Hansen voelde dat het weer iets beter ging. 'Alleen de laatste vijf minuten begon ik een beetje te hinkelen door vermoeidheid', bekent hij.

Vorig seizoen maakte Hansen zo nu en dan minuten in Ajax 1 en nu heeft hij een stap terug moeten zetten. 'Eerst was het een beetje moeilijk, want ik wil gewoon veel spelen. Maar ik heb er vertrouwen in dat ik het weer ga oppakken. Ik moet wedstrijden spelen en dan kom ik weer terug. Ik denk dat het nog twee wedstrijden duurt voor ik er ben, ik hoop nog eerder.'

Verwacht jij een 1-1 gelijkspel tussen Ajax en Liverpool? Zet dan in en krijg 7,05 keer je inzet terug!


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! En maak kans op een SHIRT!