‘Had Linssen wel graag bij Ajax gezien’


Gerard van der Lem, voormalig assistent-trainer van Ajax, had Bryan Linssen komend seizoen graag voor de Amsterdammers zien spelen. In plaats daarvan maakte Linssen transfervrij de overstap van Vitesse naar Feyenoord. 

‘Ik had Linssen wel graag bij Ajax gezien’, zegt Van der Lem bij NH Radio Sportcafé. De oud-trainer is lovend over de veelscorende Linssen. ‘Ik vind het een heel goede speler. Hij speelt vanaf de linkerkant, maar komt altijd voor de goal. Hij scoort makkelijk, met links en rechts. En hij kan goed koppen. Ik vind Feyenoord een serieuze titelkandidaat, zeker met Dick Advocaat.’

Linssen is overigens nooit serieus in verband gebracht met een transfer naar Ajax. De linksbuiten, afgelopen seizoen aanvoerder van Vitesse, tekende deze zomer een driejarig contract bij Feyenoord. In de Eredivisie maakte Linssen afgelopen seizoen veertien doelpunten in 25 wedstrijden voor Vitesse.

Denk jij dat het Genoa van Schöne het cruciale duel met Hellas Verona met 2-1 wint? Zet in en krijg 7,30 keer je inzet terug!


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! En maak kans op een SHIRT!