Geruchtenmolen: ‘Fiorentina volgt Traoré op de voet’


De transfermarkt is sinds 1 januari weer open en de geruchten omtrent ingaande- en uitgaande transfers bij Ajax nemen in de buitenlandse kranten toe. In de komende weken kun je in de Geruchtenmolen dan ook weer de laatste geruchten rondom Ajax lezen, maar onthoud wel: neem de geruchten met een korreltje zout!

Dinsdag 12 januari

'Fiorentina volgt Traoré op de voet'

Het Italiaanse Fiorentina zou Ajax-spits Lassina Traoré op de voet volgen. Dat meldt de streekkrant La Nazione dinsdagochtend. Fiorentina, dat op dit moment op een twaalfde plaats staat in de Serie A, zou bezig zijn met het strikken van spelers voor de toekomst. Eén van die spelers moet Traoré worden. In Italië is men lovend over de vijf doelpunten van Traoré tegen VVV-Venlo en zijn doelpunt tegen Atalanta Bergamo in de Champions League.

Maandag 11 januari

'Ajax waagde poging voor Fosu-Mensah'

Ajax heeft onlangs een poging ondernomen om Timothy Fosu-Mensah over te nemen van Manchester United. Dat meldt The Manchester Evening News maandagochtend. Bovendien zou de oud-Ajacied, die beschikt over een aflopend contract bij Manchester United, zelf ook een voorkeur hebben voor een terugkeer naar de Amsterdamse club. Ook Hertha BSC waagde een poging, maar de verdediger lijkt nu toch echt op weg naar het Bayer Leverkusen van Peter Bosz. Naar verluidt moet Fosu-Mensah nu anderhalf miljoen euro kosten. Directeur voetbalzaken Marc Overmars gaf zondag aan dat Ajax er graag een verdediger bij wil, maar hij acht de kans hierop wel klein.


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! En maak kans op een SHIRT!