Geruchtenmolen: ‘Dest vliegt zondag naar Barcelona’


De transfermarkt is al enige tijd open en zodoende nemen de transfers in de voetballerij weer toe. Tijdens de transferperiode worden hier de laatste geruchten omtrent Ajax uit het buitenland geplaatst. Neem de geruchten overwegend wel met een korreltje zout!

Zondag 27 september

'Dest vliegt zondag naar Barcelona'

Sergiño Dest heeft zijn keuze op FC Barcelona laten vallen en stapt zondag op het vliegtuig om de transfer af te ronden. Dat beweert Gerard Romero van RAC1 zaterdagavond laat op Twitter. De rechtsback zou kort na de 2-1 overwinning op Vitesse van zaterdagavond, afscheid hebben genomen van zijn teamgenoten in de kleedkamer. Bayern München zou zodoende dus aan het kortste eind trekken in de strijd om Dest.

Donderdag 24 september

'Dest nam al afscheid van teamgenoten bij Ajax'

Sergiño Dest zou volgens Sport donderdag al afscheid hebben genomen van zijn teamgenoten bij Ajax. Het medium meldde eerder al dat de rechtsback naar FC Barcelona wil vertrekken en daarin is men doortastend. Naar verluidt heeft Dest zijn teamgenoten laten weten dat hij het Ajax-shirt zal verruilen voor dat van de Catalanen. De laatste horde die genomen moet worden in de transfer, is het bepalen van de termijnen waarin FC Barcelona betaalt. Ajax wil in ieder geval een deel direct ontvangen en het accepteert het uitstellen van de overige betaling.

Scoor nu alvast je WZAWZDB-muts voor de winter!

'Dest heeft keuze voor FC Barcelona gemaakt'

Volgens het Spaanse Sport vertrekt Sergiño Dest toch niet naar Bayern München. De zaakwaarnemer van de back zou woensdag een ontmoeting hebben gehad met het technische bestuur en de algemeen directeur van FC Barcelona, waarna Dest zijn keuze voor de Catalaanse club gemaakt zou hebben. Er werd een principeakkoord bereikt tussen speler en club en Dest zou aangegeven hebben de transfer naar Bayern München stop te zetten. Het gerucht volgt op het bericht van journalist Fabrizio Romano dat de interesse van FC Barcelona de rechtsback flink aan het twijfelen heeft gebracht.

Woensdag 23 september

'Ajax informeert naar Matheus Henrique'

Volgens het Braziliaanse Gremistas heeft Ajax middels een tussenpersoon geïnformeerd naar Grêmio-middenvelder Matheus Henrique. De 22-jarige controleur zou door de Amsterdammers worden gezien als welkome versterking voor het middenveld. Een eerste bod van Ajax op Henrique zou Grêmio echter direct hebben afgewezen. Hoeveel de Braziliaanse club voor Henrique wil ontvangen is niet bekend. 

Dinsdag 22 september

'Manchester United wil Tagliafico of Telles'

Nicolás Tagliafico is een van de opties van Manchester United voor op de linksbackpositie, zo schrijft de Argentijnse variant van AS dinsdagavond. Aanvankelijk wilde de club Sergio Reguilón vastleggen, maar na diens keuze voor Tottenham Hotspur schakelt Manchester United door. Tagliafico is daarbij een van de twee gegadigden, samen met Alex Telles.

Maandag 21 september

'Koeman hoopt op transfer Puig naar Ajax'

Ronald Koeman hoopt op een transfer van Riqui Puig naar Ajax, zo meldt Mundo Deportivo. Afgelopen week kreeg Puig te horen dat hij op huurbasis mag vertrekken bij FC Barcelona en Koeman vindt dat Ajax de geschikte club is om aan verhuurd te worden. De club uit Amsterdam heeft zich tot op heden nog niet gemeld bij FC Barcelona. 


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! En maak kans op een SHIRT!