Geruchtenmolen: ‘Chelsea focust zich op duo van Ajax’


De transfermarkt is al enige tijd open en zodoende nemen de transfers in de voetballerij weer toe. Tijdens de transferperiode worden hier de laatste geruchten omtrent Ajax uit het buitenland geplaatst. Neem de geruchten overwegend wel met een korreltje zout!

Maandag 10 augustus

'Chelsea focust zich op tweetal van Ajax'

Lange tijd hoopte Chelsea zich te kunnen versterken met Ben Chilwell (Leicester City) en Jan Oblak (Atlético Madrid), maar dit tweetal blijkt niet haalbaar vanwege de enorme vraagprijs. Zodoende zou Chelsea zich volgens The Mirror nu willen melden in Amsterdam voor twee spelers: Nicolás Tagliafico en André Onana. Zij zouden een stuk goedkoper zijn dan Chilwell, die 87 miljoen euro moet kosten, en Oblak, die op zijn beurt 110 miljoen euro moet kosten. Naar verluidt zou Tagliafico voor 25 miljoen euro mogen vertrekken uit Amsterdam, terwijl de waarde van Onana wordt geschat op ruim 33 miljoen euro.

Verwacht jij dat Christian Eriksen scoort voor Internazionale en Internazionale wint van Bayer Leverkusen? Zet in en krijg 4,80 keer je inzet terug!


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! En maak kans op een SHIRT!