Geruchtenmolen: ‘Barça wacht met Dest’


De transfermarkt gaat voorlopig nog niet open, maar nu het voetbal vanwege de coronacrisis voorlopig stilligt, duiken de geruchten over mogelijke aanstaande transfers op. Richting en tijdens de transferperiode worden hier de laatste geruchten omtrent Ajax uit het buitenland geplaatst. Neem de geruchten wel met een korreltje zout!

 

Dinsdag 2 juni

'Barça wacht met halen Dest'

Volgens Mundo Deportivo gaat FC Barcelona geen bod uitbrengen op Sergiño Dest. De rechtsback van Ajax wordt gezien als een groot talent, maar is geen directe versterking en dus zou een fikse transfersom van 25 miljoen euro voor nu te veel zijn voor de Catalanen. Pas als Nélson Semedo vertrekt, moet men echt een back-up hebben. Barça ziet Dest echter liever nog even rijpen in de Eredivisie, alvorens hij wordt overgenomen.

Maandag 1 juni

'AC Milan informeert naar Neres'

AC Milan zou interesse hebben in David Neres, zo schrijft MilanNews.it. De Italiaanse club heeft volgens dat medium navraag gedaan bij zaakwaarnemer Giuliano Bertolucci over de beschikbaarheid van Neres, maar zou nul op het rekest hebben gekregen. 

De vermeende interesse van de Milanezen is opvallend, aangezien Neres sinds november geen officieel duel meer voor Ajax heeft gespeeld. De Braziliaan sukkelde het grootste gedeelte van het afgelopen seizoen met een knieblessure.


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! En maak kans op een SHIRT!