Geruchtenmolen: ‘Ajax informeert naar Matheus Henrique’


De transfermarkt is al enige tijd open en zodoende nemen de transfers in de voetballerij weer toe. Tijdens de transferperiode worden hier de laatste geruchten omtrent Ajax uit het buitenland geplaatst. Neem de geruchten overwegend wel met een korreltje zout!

Woensdag 23 september

'Ajax informeert naar Matheus Henrique'

Volgens het Braziliaanse Gremistas heeft Ajax middels een tussenpersoon geïnformeerd naar Grêmio-middenvelder Matheus Henrique. De 22-jarige controleur zou door de Amsterdammers worden gezien als welkome versterking voor het middenveld. Een eerste bod van Ajax op Henrique zou Grêmio echter direct hebben afgewezen. Hoeveel de Braziliaanse club voor Henrique wil ontvangen is niet bekend. 

Dinsdag 22 september

'Manchester United wil Tagliafico of Telles'

Nicolás Tagliafico is een van de opties van Manchester United voor op de linksbackpositie, zo schrijft de Argentijnse variant van AS dinsdagavond. Aanvankelijk wilde de club Sergio Reguilón vastleggen, maar na diens keuze voor Tottenham Hotspur schakelt Manchester United door. Tagliafico is daarbij een van de twee gegadigden, samen met Alex Telles.

Maandag 21 september

'Koeman hoopt op transfer Puig naar Ajax'

Ronald Koeman hoopt op een transfer van Riqui Puig naar Ajax, zo meldt Mundo Deportivo. Afgelopen week kreeg Puig te horen dat hij op huurbasis mag vertrekken bij FC Barcelona en Koeman vindt dat Ajax de geschikte club is om aan verhuurd te worden. De club uit Amsterdam heeft zich tot op heden nog niet gemeld bij FC Barcelona. 


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! En maak kans op een SHIRT!