‘FC Barcelona neemt verlies inzake Dest en schakelt door’


FC Barcelona lijkt haar verlies inzake het eventuele aantrekken van Sergiño Dest al genomen te hebben. Bayern München verkeert financieel in een betere situatie om de back snel binnen te halen en zodoende lijken de Catalanen door te schakelen, zo blijkt uit berichtgeving van The Guardian.

De club is namelijk gesprekken gestart met Norwich City over de mogelijke komst van Max Aarons, eveneens rechtsback. De Engelse club wees al een bod van FC Barcelona af om de speler te huren, maar een nieuw bod lijkt er te komen. Aarons zou zo'n twintig miljoen pond moeten kosten.

Dinsdagochtend kwam het nieuws nog naar buiten dat FC Barcelona zich officieel bij Ajax gemeld zou hebben voor Dest. Het vertrek van Nelson Semedo naar Wolverhampton Wanderers is echter nog altijd niet geregeld en dus heeft de club het geld nog niet om een bod uit te brengen op de Ajacied.

Ondertussen kwamen Ajax en Bayern München de voorbije dagen weer een stap dichterbij elkaar. De recordkampioen van Duitsland heeft een tweede bod uitgebracht en komt daarmee in de buurt van de vraagprijs van Ajax. De Amsterdammers zouden direct twintig miljoen euro willen ontvangen, om later nog vijf miljoen euro te kunnen incasseren aan haast zekere bonussen.


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! En maak kans op een SHIRT!