Drommel: ‘Ajax goede club, maar sluit andere clubs niet uit’


Joël Drommel wil niet per se alleen naar Ajax. De keeper van FC Twente wordt recentelijk in de media in verband gebracht met een transfer naar Amsterdam, maar Drommel houdt ook nog de deur open voor andere clubs uit de Eredivisie.

Drommel staat sinds 2015 onder contract bij FC Twente en heeft sindsdien 117 wedstrijden gekeept voor de club uit Enschede. De doelman vindt het na dit seizoen een mooi moment voor een transfer. 'De club weet dat ik graag een stap wil maken. Ik heb de ambitie om op een hoger niveau te gaan spelen, daar kan ik me alleen maar verder ontwikkelen', aldus Drommel tegenover ESPN

Recentelijk wordt de keeper van FC Twente veelvuldig met Ajax in verband gebracht. Drommel zelf sluit overige clubs buiten de Amsterdamse ploeg niet uit. 'Ik hoef niet per se naar Ajax. Het is een goede club, maar ik focus me nu op Twente en wat er komt, komt er. Voor nu is mijn volle focus is bij Twente. Ik sluit andere clubs ook zeker niet uit. Ik laat het allemaal op me afkomen en zie na het seizoen wel wat er gaat gebeuren.'

André Onana

André Onana is voor Drommel een voorbeeld. De keeper van FC Twente is dan ook vol lof over zijn collega. 'Hij is een keeper waar ik zeker naar kijk. Hij doet het fantastisch. Persoonlijk kan ik zeker nog progressie maken als speler en als keeper.'

Denk jij dat Haller twee of meer goals scoort tegen FC Twente? Zet in en krijg 5,00 keer je inzet terug!


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! En maak kans op een SHIRT!