Danilo: ‘Toch wel een beetje de hoop verloren’


Danilo Pereira heeft, in navolging van zijn interview in de Volkskrant, ook tegen ESPN zijn teleurstelling geuit over de komst van Sébastien Haller bij Ajax. De Braziliaan, die op huurbasis speelt bij FC Twente, wenst Ajax en de nieuwe spits het beste, maar baalt wel van de situatie.

'Ajax is een topclub en is altijd op zoek naar de beste spelers', vertelt Danilo. 'Ze leggen veel geld op tafel voor zo'n transfer, maar ik wens hem en Ajax het beste', aldus de aanvaller, die zijn kansen bij Ajax ziet slinken voor het komende seizoen. 'Ja, het is wat ingewikkelder geworden. Daar ben ik ook niet blij mee, omdat ik daardoor toch wel een beetje de hoop ben verloren.'

Dat Danilo baalt, komt ook door een bepaalde belofte die Ajax hem deed. 'Mij is verteld dat als ik het hier goed zou doen, dat ik dan eerste spits zou kunnen worden', zegt hij. 'Ik ben hier de topscorer en speel goed, daar ben ik trots op. Maar Ajax is altijd op zoek naar goede spelers en die kopen ze dan ook.'

Denk jij dat Haller twee of meer goals scoort tegen FC Twente? Zet in en krijg 5,00 keer je inzet terug!


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! En maak kans op een SHIRT!