Danilo over komst Haller: ‘Hoop om over na te denken’


Danilo Pereira heeft twijfels over zijn toekomst bij Ajax. De Braziliaan, die dit seizoen wordt verhuurd aan FC Twente, zag zijn eigenlijke werkgever er met Sébastian Haller een dure, nieuwe concurrent bij halen. Danilo verwacht dat Haller een maat te groot is.

'Concurrentie is goed, je moet niet te comfortabel worden. Maar als er zoveel geld wordt betaald dan weet je dat hij gaat spelen', zegt Danilo in een interview met de Volkskrant. De spits zit dan ook in onzekerheid over zijn toekomst. 'Ik ben niet verdrietig of zo, ik heb wel een hoop om over na te denken. Mijn zaakwaarnemer praat met Ajax. Wat de bedoeling is. Ik heb geen idee op dit moment.'

Bij FC Twente laat Danilo zich dit seizoen van zijn beste kant zien. Hij scoorde al elf keer en daarnaast leverde hij al vijf keer een assist. 'Dat was mijn doel dit seizoen, om mensen die aan me twijfelen te overtuigen dat ik de Eredivisie aankan. Ik vind dat ik het erg goed doe. Ook dankzij mijn ploeggenoten en trainers. Zij helpen me enorm.'

Voor de Braziliaanse aanvaller was een verhuur voor dit seizoen de beste optie. Erik ten Hag zag immers geen basisspeler in hem. Voor de toekomst blijft Danilo ambitieus. 'Mijn droom blijft in de Champions League spelen met Ajax', zegt hij. Donderdagavond is Ajax de tegenstander en Danilo kijkt uit naar een nieuwe zege op zijn eigenlijke club. 'Ik ben enorm gemotiveerd. Er staat veel op het spel.'

Verwacht jij dat Ajax met 1-3 wint op bezoek bij FC Twente? Zet dan in en krijg 8,75 keer je inzet terug!


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! En maak kans op een SHIRT!