Danilo heeft weinig contact met Ajax: ‘Berichtje van Overmars, dat was het’


Danilo Pereira heeft naar eigen zeggen maar weinig contact met de huidige beleidsbepalers van Ajax. De Braziliaan, die dit seizoen op huurbasis speelt bij FC Twente, kreeg onlangs een berichtje van directeur voetbalzaken Marc Overmars, maar van trainer Erik ten Hag hoorde hij bijvoorbeeld helemaal niets.

Met vier goals en drie assists tot dusverre dit seizoen doet Danilo het zeer succesvol. Toch blijft hij bescheiden in het succes. 'Ten eerste helpt mijn team me en we spelen natuurlijk samen. Ik ben blij dat ik met hen speel en dat ze mij helpen te scoren', zegt hij tegenover het Algemeen Dagblad. 'Ik hoop dat ik topscorer van de competitie kan worden', voegt hij eraan toe.

Opvallend genoeg is de roep om een goede spits bij Ajax nu groot. Is Danilo de oplossing voor in de toekomst? 'Ik weet niet wat ze in de toekomst zullen zeggen. Maar als ik terugkom bij Ajax hoop ik op meer minuten', aldus de Braziliaan, die aangeeft weinig contact te hebben met de beleidsbepalers in Amsterdam. 'Na de laatste wedstrijd stuurde Overmars mij een bericht waarin hij zei dat ik het goed doe. En toen feliciteerde hij mij. Dat was het. We hebben niet veel gepraat.'

'En met Erik ten Hag heb ik ook geen contact gehad nadat ik ben vertrokken bij Ajax. Ik denk dat hij zijn focus op Ajax heeft, maar ze zullen wel naar mij kijken', blijft Danilo positief. Hij bekeek het duel met Liverpool en zag dat Ajax niet tot scoren kwam. 'Ik denk dat de spelers van Ajax erg goed zijn en dat ze daar zijn omdat ze het verdienen. Dus misschien was het gewoon een pechdag.'

Denk jij dat Ajax met 0-3 wint op bezoek bij VVV Venlo? Zet in en krijg 6,65 keer je inzet terug!


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! En maak kans op een SHIRT!