Branie: Speelt Ajax dinsdag weer met de punt naar achter?


Bij Branie is de stemming optimaal na de kiloknaller in De Koel in Venlo. Jaap de Groot en Ronald Ockhuysen van Het Parool en Finn Dekker van Ajax Showtime blikken terug op de show van afgelopen weekeinde en vragen zich tegelijk af of Ajax genoeg zelfvertrouwen heeft getankt voor de CL-wedstrijd tegen Atalanta Bergamo.

Ajax reisde maandag zonder Klaas-Jan Huntelaar en Mohammed Kudus maar met Brian Brobbey af richting Bergamo. In het noorden van Italië moet de kater van woensdag tegen Liverpool worden weggespoeld met een klinkend resultaat. De generale repetitie in Venlo ging van een leien dakje, maar dat zal tegen Atalanta heel anders gaan.

Verder op het programma: Waar blijft het debuut van Kenneth Taylor? Hoe gaat het eigenlijk verder met Jong Ajax? Hoe groot is de impact van Davy Klaassen op het nieuwe middenveld? En wat is het verschil tussen een goede trainer en een strateeg? 'Met de trainer Ten Hag is niets mis, maar de coach Ten Hag blijft fouten maken', aldus De Groot.

Branie, de podcast van Het Parool en Ajax Showtime, is vanaf dit seizoen iedere maandagavond te beluisteren. Verschillende insiders bespreken in Branie wekelijks het laatste nieuws omtrent Ajax, Jong Ajax en de Ajax-jeugd. De zesde aflevering is nu te beluisteren via Spotify en iTunes

Finn Dekker (Twitter: @FinnDekker | e-mail: f.dekker@ajaxshowtime.com


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! En maak kans op een SHIRT!