‘Bij vertrek Onana willen we er uiteraard nog een keeper bij’


Ajax-trainer Erik ten Hag heeft bevestigd dat Ajax een nieuwe keeper haalt, mocht André Onana deze zomer verkocht worden. De Amsterdamse club haalde met Maarten Stekelenburg al een nieuwe keeper, maar hij geldt niet per se als de opvolger van de mogelijk vertrekkende Kameroener.

Tegenover onder meer De Telegraaf legt Ten Hag uit waarom Ajax Stekelenburg heeft teruggehaald. 'Bruno (Varela, red.) is weg, maar we weten ook dat Andre (Onana, red.) zich geweldig heeft ontwikkeld en in de kijker heeft gespeeld. We willen hem graag nog een jaar houden, maar er is altijd een mogelijkheid, dat er iets op gang gaat komen en dat hij nog vertrekt', aldus de trainer van Ajax.

Met Stekelenburg is Ajax dan (voor een deel) voorzien, zo zegt Ten Hag. ''Dan hebben we er een ervaren keeper achter zitten. Een keeper, die in het profiel van Ajax past en kwaliteit kan brengen en ontzettend veel ervaring in zijn bagage heeft zitten. Daarop hebben we geanticipeerd', aldus de trainer uit Haaksbergen, die benadrukt dat Ajax wel de markt opgaat als Onana vertrekt. 'Wat niet wil zeggen, dat we geen andere keeper halen als Andre gaat. Dan willen we uiteraard nog een keeper erbij halen. Maar met Maarten zijn we in ieder geval voorzien.'

Denk jij dat Atalanta met 2-0 wint van Internazionale? Zet in en krijg 13,25 keer je inzet terug!


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! En maak kans op een SHIRT!