Bastien: ‘Denk dat Marin alsnog slaagt bij Ajax’


Samuel Bastien, speler van Standard Luik en voormalig ploeggenoot van Razvan Marin, verwacht dat de Roemeense middenvelder alsnog gaat slagen bij Ajax. Marin kende een moeizaam debuutseizoen in Amsterdam, maar Bastien heeft nog altijd veel vertrouwen in zijn oude teamgenoot. 

‘Het is natuurlijk ook niet vreemd dat hij veel op de bank heeft gezeten bij Ajax. Ajax is een Champions League-waardig team, vergeleken met Standard Luik is dat een groot verschil’, is Bastien eerlijk tegenover Het Nieuwsblad. ‘Ik denk dat Razvan afgelopen jaar nodig had om te wennen bij Ajax’, vervolgt de middenvelder.

Bastien heeft Marin dan ook nog lang niet afgeschreven bij Ajax. ‘Met zijn talent en mentaliteit verwacht ik nog altijd dat hij zal slagen bij Ajax.’ Marin speelde in zijn eerste seizoen voor Ajax zeventien wedstrijden. Dit deed hij echter voornamelijk als invaller. Marin ligt bij Ajax nog vast tot medio 2024. 

Denk jij dat het Genoa van Schöne het cruciale duel met Hellas Verona met 2-1 wint? Zet in en krijg 7,30 keer je inzet terug!


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! En maak kans op een SHIRT!